Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio vainikas,
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Medzioja be leidimo,
Medziokles isvyka Afrikoje,
Medziokles specialistas, padedantis medziotojams megejams,
Montuotojų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Naftininkų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Naikių g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Naujakurių 1-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Naujakurių 2-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Antis 3—4 virtos bulvės skilvis širdis kepenėlės 2 svogūnai 0,5 šaukštelio maltų kmynų mairūno 50 g sviesto ar anties riebalų kiaušinis šaukštas pyrago
džiūvėsėlių šaukštas grietinės druskos
Gaminimas: Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas
mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Antis prikemšama paruoštos masės, užsiuvama, pavoliojama lydytame svieste, margarine, grietinėje ar majoneze, dedama į skardą, užpilama karštu vandeniu, sudedama skridinėliais supjaustytas svogūnas, morka, salieras
ir 1,5 vai. kepama orkaitėje. Kepant laistoma tuo pačiu sultiniu, kuriame kepa. Baigiant kepti, užpilama majonezo ar grietinės. Valgoma su skiltelėmis supjaustytais ir pakepintais obuoliais ar slyvomis.
|
|
|
|
|