Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žibučių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Lakštingalos g., Lakštingalų k., Panevėžio r. sav.,
Opstainės g., Lepšių k., Panevėžio r. sav.,
Ateities g., Liberiškio k., Panevėžio r. sav.,
Lapkalnio g., Liberiškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g vištų kepenėlių 400 g bbuolių 3 svogūnai 120 g sviesto 100 ml obuolių sultčių Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas,
truputį
Gaminimas: Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais
ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|