Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plonavilniu aviu veisle, isvesta Arabijos pusiasalyje ir Uzkaukazeje,
Drabuzis is milo, per juosmeni idurtas, virsutine dalis prigludusi prie kuno, apatine (nugaros puseje) su paraukimais,
Sudetinis pieno baltymas, fosfoproteidas,
Sarvuota patalpa laive patrankai, sviediniams laikyti, zmonems apsaugoti,
Antikineje pasauleziuroje - isitikinimas, kad pasaulio ivykius lemia atsitiktinumas; tikejimas atsitiktinumu,
Garliavos pl., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Lygumų g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Medžiotojų g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Mirtų g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Narsiečių g., Naugardiškės k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 100 g svogūnų 200 g rūkytos šoninės (su odele) 1 v.š. sutrinto mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 morka 1 salieras 1 poras 1 šaukštas aliejaus druskos
pipirų 4-5 stiklinės sultinio 1 v. š. žalių mairūno lapelių
Gaminimas: Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą. Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas,
nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu. Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min. Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį. Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į
sriubą. Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais. Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
|
|
|
|
|