Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Graužupių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gražinos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grybautojų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Griežlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grigaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg žuvis 2 svogūnai 1 morkos Petražolės 1 v. š. razinų 1 a. š. medaus 0,5 citrinos Druska Juodieji pipirai 2 v. š. aliejaus 2 v. š.
alaus
Gaminimas: Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus,
supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.
|
|
|
|
|