Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Elnio al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Ežio al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Gandrų g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Gegutės al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Genio al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 16 plonų šviežių šparagų stiebų (Šparagai) 230 g ilgų makaronų 1 v. š. alyvų aliejaus 4 skiltelės česnako, plonai supjaustyto 0,25 a. š. šviežiai maltų baltųjų pipirų 0,25
puodelio sauso balto vyno 0,25 a . š. druskos 3 nedideli pomidorai, be sėklų ir supjaustyti 1 šaukštas sviesto 0,25 puodelio susmulkinto šviežio baziliko (Bazilikas)
Gaminimas: 1. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nupjaukite
arba nulaužkite viršūnėles; atidėkite. Įžambiai supjaustykite stiebus į 2,5-3 cm gabaliukus, atidėkite. 2. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus. Tuo tarpu, virš vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pipirus, maišydami kepkite 30 sekundžių. 3. Į
mišinį sudėkite šparagų gabaliukus, vyną ir druską. Užvirkite, sumažinkite ugnį. Retkarčiais pamaišydami kepkite neuždengtą 3 minutes, kol šparagai bus traškūs. Sudėkite pomidorus ir šparagų viršūnėlės, kepkite neuždengtus dar 1 minutę. 4. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite sviestą. 5.
Nusunkite makaronus, sudėkite makaronus ir baziliką į keptuvę. Atsargiai išmaišykite.
|
|
|
|
|
|