Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uoliena, magmine brekcija,
Prietaisas fiziol. procesams, pvz., kvepavimui, sirdies plakimui, grafiskai registruoti,
Voztuvas povandenineje laivo dalyje uzbortiniam vandeniui ileisti,
Kino tinklo pletimas, nuolatinis kino seansu rengimas,
Plesti kino tinkla, irengti kino filmu demonstravimo aparatura, patalpas,
Rudausių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudens g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rūdninkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rudnios g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rugiagėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 70 g maltos mėsos 30 g ryžių Petražolės, truputį 2 kiaušiniai 25 g sviesto 50 g kvietinių miltų 60 g jogurto 750 ml vandens 50 g svogūnų Druska, pagal skonį Juodieji
pipirai, pagal skonį
Gaminimas: Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir pabarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį
pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį
pagardinama pipirais ir sviestu.
|
|
|
|
|