Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kryžiokų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kryžiokų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 batono riekelės 8 v. š. pieno 1 kiaušinis 1 a. š. maltų saldžiųjų paprikų 1 a. š. druskos 0,5 a. š. juodųjų pipirų 250 g maltos veršienos 150 g veršienos dešrelių 2 v. š.
sviesto 800 g bulvių 500 ml mėsos sultinio 200 g svogūnų 2 raudonos saldžiosios paprikos 4 v. š. petražolių
Gaminimas: Duoną supjaustyti kubeliais ir 10 minučių mirkyti kiaušinio, pieno ir prieskonių plakinyje. Maltą mėsą sumaišyti su bandele bei žalių
veršienos faršu. Viską gerai išmaišyti. Faršą pagardinti pagal skonį, padaryti 4 kotletus ir iškepti su sviestu. Nuplauti ir nulupti bulves, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į šiltą sultinį. Virti apie 15 minučių uždengtame puode. Nulupti svogūnų ir supjaustyti griežinėliais. Raudonas
paprikas supjaustyti žiedeliais. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, sudėti svogūnus ir paprikas. Išvirtas daržoves apibarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|