Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Knygu "Juodoji strele", "Lobiu sala" autorius,
Knygu "Kam skambina varpai", "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais" autorius,
Knygu "Sinuhe egiptietis", "Turmsas nemirtingasis", "Mirties angelas" autorius,
Knygu "Tureti ir netureti", "Atsisveikinimas su ginklais" autorius,
Knygu grafikos kurinys, puosiantis, aiskinantis, papildantis, interpretuojantis teksta,
Jaunimo g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Klevų g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Kraštinė g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Lelijų g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Liepų g., Žaizdrių k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų žirnių 50 g kiaulienos lašinių ar grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad
apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos. Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine. Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno,
saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
|
|
|
|
|