Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pergalės g., Kulių mstl., Plungės r. sav.,
Žemaičių g., Kulių mstl., Plungės r. sav.,
Atžalyno g., Kulskių k., Plungės r. sav.,
Tvenkinių g., Kulskių k., Plungės r. sav.,
M. K. Čiurlionio g., Kumžaičių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g džiovintų žirnių 50 g kiaulienos lašinių ar grietinės 1 v. š. kvietinių miltų Druska, pagal skonį
Gaminimas: Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad
apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos. Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine. Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno,
saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
|
|
|
|
|