Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 plekšnės gabaliukai (po 250 g) 1 a. š. druskos 1 lauro lapas 1 svogūnas 1 a. š. citrinų sulčių 100 g sviesto
Gaminimas: 10 minučių 1 l vandens virti su prieskoniais ir
griežinėliais supjaustytus svogūnas. Į vandenį sudėti žuvį, supilti citrinos sultis ir kaitinti, kol vanduo vėl užvirs. Greitai supilti stiklinę šalto vandens ir virti ant silpnos ugnies. Sudėti sviestą ir gerai išplakti. Padažą pagardinti ir palikti. Prieš patiekiant dar sykį išplakti.
|
|
|
|
|