Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. Romos svorio vienetas (12 unciju) ,
Sen. Rusu ilgio matas (1, 067 km) ; Lietuvoje? varsna,
Sen. svorio vienetas; vartotas Babilone, Asirijoje, veliau Graikijoje,
Sen. turio matas, vartotas Lietuvoje XVI-XX a. (apie 0, 25 litro) ,
Sen. turio vienetas (8 gorciai) ,
Pastovio g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Pušyno g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Rudesos g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Rudesos skg., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos kumpio 3 skiltelės česnako 2 v. š. sviesto 7 v. š. taukų petražolių druskos 0,5 l duonos giros 1 svogūnas 2 paprikos 1 lauro lapelis 3-4
žirneliai pipirų
Gaminimas: Mėsą supjaustykite 2 cm storio riekėmis, sudėkite į indą, užpilkite gira, sudėkite žiedeliais pjaustytą svogūną, paprikas, lauro lapelį, pipirus ir 24-28 valandas palaikykite šaltoje patalpoje. Tada mėsą nusausinkite ir kepkite ant įkaitintų
grotelių, nuolat patepdami taukais ir apversdami. Iškepusią mėsą paliekite tirpintu sviestu ir pabarstykite druska bei smulkintomis petražolėmis.
|
|
|
|
|