Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sembos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Serbentų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Sevastopolio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Siauroji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Skalvių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 1 česnako skiltelė 40 g šoninės 3 šaukštai sviesto 250 g ryžių 800 ml karšto sultinio 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 300 g žaliųjų žirnelių 200 g minkšto
saliamo
Gaminimas: Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti smulkiais kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinti, kol suspirgės, sudėti sviestą, svogūnus, česnakus ir troškinti, kol suminštės. Suberti ryžius ir šiek tiek pakepinti nuolat maišant. Supilti mėsos sultinį,
užvirinti, pagardinti ir troškinti uždengtame puode. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos suberti žirnelius, po to suberti plonais griežinėliais supjaustytą dešrą. Troškinį pagardinti druska ir prieskoniais, jei reikia, įpilti dar mėsos sultinio - valgis bus sultingas.
|
|
|
|
|