Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Fino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Konarskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jautienos 2 svogūnai 2 šaukštai acto Aliejus, truputis Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį Kalendra,
truputis
Gaminimas: Minkštą jautieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su druska, pipirais, smulkiai pjaustytais svogūnais, kalendra, actu. Sumaišius indą uždaryti ir laikyti šaltoje vietoje pusdienį. Po to mėsa nuvaloma nuo prieskonių, sumaunama ant iešmo ir aptepama
aliejumi. Kepama virš žarijų, kol mėsa iškeps.
|
|
|
|
|