Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 50-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 51-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 52-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 53-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 54-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg kiaulienos nugarinės 200 g rūkytų lašinių 2 svogūnai 2 kiaušiniai druska kmynai pipirai džiūvėsėliai
Gaminimas: Nugarinę supjaustyti
riekelėmis, lengvai pamušti. Rūkytus lašinius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūną, virtą kiaušinį, druską ištrinti su kmynais ir pipirais. Ant nugarinės dėti įdaro, susukti kaip ragelį, pamirkyti plaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintuose riebaluose. Po to
ragelius sudėti į pašildytą dubenį, užpilti grietine ir baigti kepti orkaitėje. Jei nemėgstate riebiai, užteks kepti ir keptuvėje Po 5 min. supilti grietinėlę.
|
|
|
|
|