Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Fermos k., Panevėžio r. sav.,
A. Čyplio g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
A. Juškos g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Beržų g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Dubarų g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 50 g kiaulienos lašiniai, rūkyti 1 šaukštasaliejus 1 šaukštassviestas Petražolės, truputis Druska, truputis Citrinų sultys, truputis
Gaminimas: Išvalyta
višta įtrinama druska. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos supjaustytų lašiniukų. Višta surišama virvute taip, kad sparnai būtų priglausti prie šonų, o kojos prie uodegos. Keptuvėje aliejuje višta apkepinama. Po to ji dedama į orkaitę. Į vištos vidų supilamas sumaišytas su citrinos
sultimis sviestas, įdedama petražolių lapelių, aliejaus (iš keptuvės). Kepama višta nuolat palaistoma. Iškepusi ataušinama, supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir puošiama petražolėmis.
|
|
|
|
|