Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medžiotojų g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Mindaugo g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Miško g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Muziejaus g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
P. Rimšos g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 šviežių bulvių 1 pakelis bulvių prieskonių aliejaus Padažui: 200 g varškės 0,5 stiklinės pieno 0,5 stiklinės grietinės druska
Gaminimas: Bulves nuskuskite,
stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su prieskoniais. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi supilkite tarkuotas bulves ir tolygiai jas paskirstykite. Kai plokštainio apačia apskrus, jį apverskite ir kepkite toliau. Padažui skirtą varškę sumalkite, sumaišykite su grietine bei pienu ir pasūdykite.
Padažą gerai išmaišykite ir patiekite su bulvių plokštainiu. Bulvių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|