Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas guminukas imituojantis zuvele,
Zemes ukio saka; zemes ukio gyvuliu, pauksciu, biciu, zuvu laikymas ir auginimas,
Kelintais metais Lietuvoje panaikinta baudziava,
Deives atenes sventykla,
Prancuzu dailininkas ir skulptorius, impresionizmo atstovas, darbu? Sokiai",? Skaitytoja",? Pusryciai lauke" autorius,
Pilies Sodo 1-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Pilies Sodo 2-oji g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Pramonės g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Purienų g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Pušaitės g., Jurbarko m., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos kumpio 250 g maltos mėsos 250 g svogūnėlių 250 g pievagrybių 530 g konservuotų pomidorų 1 raudona paprika 1 žalia paprika 1 geltona paprika 3 šaukštai
sviesto 1 obuolys 1 svogūnas 1 šaukštelis kario 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų 1 šaukštas miltų 1/2 šaukštelio sultinio miltelių druska juodieji pipirai
Gaminimas: Kumpį supjaustykite 2,5 cm storio griežinėliais ir pabarstykite kariu bei
maltomis saldžiosiomis paprikomis. Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais bei suformuokite kukulius. Nulupkite svogūnėlius, nuvarvinkite sietelyje grybus ir pomidorus, išvalytas paprikas supjaustykite griežinėliais, o obuolį nulupkite ir išpjaukite sėklalizdžius. Ištirpinkite
keptuvėje 2 šaukštus sviesto, apkepkite mėsos griežinėlius, kukulius, svogūnėlius, grybus ir paprikas. Kartu su pomidorais viską sudėkite į karščiui atsparų indą, pagardinkite mėgstamais prieskoniais, uždenkite ir kepkite karštoje orkaitėje. Į keptuvėje likusius riebalus sutarkuokite obuolį ir
svogūną. Pakepinkite, kol suminkštės, tuomet apibarstykite miltais, įpilkite 0,2 l vandens bei pagardinkite sultinio milteliais. Išvirtą padažą paskaninkite druska ir pipirais. Patiekalui iškepus sudėkite į lėkštes ir pašlakstykite pasigamintu padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|