Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelvadiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 ml mėsos sultinio 2 bulvės 1 morka 1 svogūnas 100 g gysločių lapų petražolės druska
Gaminimas: Pirmiausia į mėsos sultinį įdėkite smulkiai supjaustytas bulves,
morkas, svogūnus ir pavirkite, kol bulvės ir morkos suminkštės. Paskui įdėkite smulkiai supjaustytų gysločių lapų, petražolių, pasūdykite ir virkite 3 minutes. Galima patiekti su grietinėle ir virtu kiaušiniu. Skanaus!
|
|
|
|
|