Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neapykanta zmonems, ju vengimas, salinimasis,
Plonavilniu aviu veisle, isvesta Arabijos pusiasalyje ir Uzkaukazeje,
Drabuzis is milo, per juosmeni idurtas, virsutine dalis prigludusi prie kuno, apatine (nugaros puseje) su paraukimais,
Sudetinis pieno baltymas, fosfoproteidas,
Sarvuota patalpa laive patrankai, sviediniams laikyti, zmonems apsaugoti,
Naujanerių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 l moliuskų, 100 g sviesto arba margarino, 4 skiltelės česnako, 3 svogūnai, petražolių lapai, druska, pipira.
Gaminimas: Moliuskus gerai nuplaukite po tekančiu
vandeniu. Puode išlydykite riebalus, sudėkite į juos moliuskus, uždenkite ir kaitinkite ant stiprios ugnies, kol moliuskai atsidarys. Moliuskams atsidarius, puodą tuoj pat nukaiskite. Kiekvienam moliuskui nuimkite vieną pusę kriauklės ir į ją įdėkite 3 moliuskus. Patartina moliuskus, kurie verdant
patys neatsidarė, išmesti ir nebandyti jų atidaryti. Česnaką, svogūnus ir petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su druska, pipirais bei 90 g sviesto arba margarino. Ant kiekvienos kriauklės su moliuskais uždėkite paruošto sviesto. 1 asmeniui reikia paruošti vidutiniškai 12 didelių
moliuskų. Viską sudėkite į karščiui atsparų indą ir kepkite 5 min. 180 laipsnių temperatūroje. Prieš dedant į orkaitę, moliuskus galite pabarstyti sutarkuotais pyrago džiūvėsėliais. Įdarytus moliuskus galima paruošti ir iš anksto, o prieš patiekiant tik apkepti. Skanaus!
|
|
|
|
|