Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Minijos g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Miško g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Nidos g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Preilos g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 - 5 virtos bulvės 2 kiaušiniai 2 šaukštai miltų šaukštas grietinės riebalų kepimui druskos Padažui: 30 g džiovintų grybų šaukštas miltų 50 g margarino stiklinė grybų
sultinio svogūnas druskos
Gaminimas: Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų
grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2 vai. mirkomi šiltame vandenyje. Paskui tame pačiame vandenyje ir išverdami. Miltai pakepinami margarine, praskiedžiama karštu grybų sultiniu ir truputį pakaitinama, paskui sudedamas pakepintas susmulkintas svogūnas, šiaudeliais supjaustyti grybai ir
viskas dar pakepinama, pasūdoma. Bulvių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|