Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klasikinė tekstilė, A. R. Baumilų TŪB,
Klasikinė Mada, R. Vaicekauskienės Salonas,
Klasikinė linija,
Klasikas, Klaipėdos Imtynių Veteranų Klubas,
Klasika, Svečių Namai, Rasos Redos Budrienės Firma Vėl,
Vanagiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanagų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vandenio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gegužės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karpis 1 stiklinė alaus 50 g sviesto 2 morkos 1 poras 1 alyva keli gabaliukai paprikų 1 citrina krapai 1 citrinos sultys 0,5 stiklinės vyno acto
1 stiklinė vandens druska, pipirai gvazdikėliai
Gaminimas: Karpį gerai išplauname, jo šonus įpjauname peiliu, pasūdome ir užpilame marinatu. Marinatui sumaišome visas nurodytas sudedamąsias dalis. Marinuojame per naktį. Indą, kuriame keps karpis, išklojame
supjaustytomis morkomis, porais ir paprikų gabalėliais. Įdedame karpį ir užpilame jį alumi bei 1 stikline marinato. Ant žuvies uždedame sviesto ir įstatome indą į orkaitę. Kepdami nuolat palaistome žuvį skardoje esančiu skysčiu. Kepame apie 1 val. Iškepusį karpį papuošiame citrinos griežinėliais,
susmulkintais krapais, porais. Į akį įdedame alyvos puselę. Patiekiame karštą.
|
|
|
|
|