Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aktore suvaidinusi "Pakvaise del Meres",
Aktore, anksciau dirbusi ledu pardaveja (orig.) ,
Aktore, anksciau dirbusi supermarketo kasininke (orig.) ,
Aktore, atlikusi pagrindinius vaidmenis filmuose "Esminis instinktas", "Specialistas", "Kazino" ir kt.: Sharon ..... [orig.],
Aktore, debiutavusi filme "Kauke", o veliau vaidinusi filmuose "Carlio angelai", "Mano geriausio draugo vestuves", "Vanilinis dangus" ir kt.: Cameron ..... [orig.],
Alyvų g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Aušros g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Ąžuolo g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Belevičių g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Čiurlių g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g vištienos gabalėlių miltų, vištienos prieskonių 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas aliejaus džiūvėsėlių Padažui: 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis
garstyčių stiklinė karšto vištienos sultinio 50 g. 35% riebumo grietinėlės 100 g tarkuoto olandiško sūrio
Gaminimas: Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apkepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos
gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200°C karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberiame miltus ir truputėlį apkepiname, paskui pilame karštą sultinį ir gerai išmaišome kol užvirs, dedam garstyčias ir šiek tiek prieskonių, supilame grietinėlę, vėl užviriname ir
išjungiame, tada įmaišome sūrį. Padažas turėtų gautis gana tirštas. Kai vištiena iškeps, tada tą padažą užpilame ant jos ir ant viršaus užbarstome džiūvėsėlių, vėl dedame į orkaitę ir kepame kol apskrus. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|