Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liaudies g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų al., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Lygioji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
M. Daukšos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 puodeliai miltų 2 šaukštai rudo cukraus 1 šaukštas kepimo miltelių 0,5 šaukštelio druskos 1,5 puodelių neriebaus pieno 1 puodelis tarkuoto moliūgo 1 kiaušinis 2 šaukštai
aliejaus 1 apelsinas, nuluptas ir padalintas skiltelėmis
Gaminimas: Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, druską. Sausų produktų mišinio viduryje padarykite įdubą. Kitame vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite pieną, moliūgą,
kiaušinius ir aliejų. Vienu metu supilkite pieno mišinį į miltų mišinį. Gerai išmaišykite. Keptuvę ištepkite aliejumi ir įkaitinkite ją virš vidutinės ugnies. Kiekvieną blyną formuokite iš 1/4 puodelio tešlos. Kepkite virš vidutinės ugnies apie 2 minutes. Apverskite blynus; kepkite dar 2
minutes arba iki auksinės spalvos. Patiekite su šiltu apelsinų sirupu ir, jei norite, su apelsinų skiltelėmis. Apelsinų sirupas: Nedideliame inde sumaišykite 1 puodelį apelsinų sulčių, 2 šaukštus medaus, 2,5 šaukštelių kukurūzų krakmolo ir 1/4 šaukštelio malto cinamono. Virkite
maišydami, kol sutirštės ir pradės burbuliuoti. Maišydami virkite dar 2 minutes. Patiekite šiltą.
|
|
|
|
|
|