Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 9-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žilvičių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolo g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Beržo Sodų 1-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Beržo Sodų 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršiuko šonkaulių 600 g maltos kiaulienos 1 kiaušinis 1 šaukštas krakmolo 1 svogūnas 3 skiltelės česnako druskos pipirų 5 šaukštai obuolių
acto
Gaminimas: Veršiuko šonkaulius įtriname labai smulkiai supjaustyto svogūno, česnako, druskos, pipirų ir obuolių acto mišiniu. Marinuojame per naktį. Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įberiame krakmolą, druskos, pipirų, sudedame marinuotus svogūnus bei česnakus nuo
šonkaulių ir viską gerai išminkome. Įdarą padalijame į 4 dalis, dedame ant šonkaulių, juos susukame, surišame siūlu ir dedame į skardą. Į skardą įpilame truputį vandens ir kepame apie 1 val. Patiekiame su bulvių kroketais ir daržovėmis.
|
|
|
|
|