Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tiesos g., Širvintų k., Širvintų r. sav.,
Trumpoji g., Širvintų k., Širvintų r. sav.,
Žolyno g., Širvintų k., Širvintų r. sav.,
Ateities g., Užublendžių k., Širvintų r. sav.,
Alyvų g., Vileikiškių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršiuko šonkaulių 600 g maltos kiaulienos 1 kiaušinis 1 šaukštas krakmolo 1 svogūnas 3 skiltelės česnako druskos pipirų 5 šaukštai obuolių
acto
Gaminimas: Veršiuko šonkaulius įtriname labai smulkiai supjaustyto svogūno, česnako, druskos, pipirų ir obuolių acto mišiniu. Marinuojame per naktį. Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įberiame krakmolą, druskos, pipirų, sudedame marinuotus svogūnus bei česnakus nuo
šonkaulių ir viską gerai išminkome. Įdarą padalijame į 4 dalis, dedame ant šonkaulių, juos susukame, surišame siūlu ir dedame į skardą. Į skardą įpilame truputį vandens ir kepame apie 1 val. Patiekiame su bulvių kroketais ir daržovėmis.
|
|
|
|
|