Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Energetikų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Erškėčių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Estų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Etten-Leuro g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ežero g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg upėtakio 1 morka 1 salieras Petražolė 3 Svogūnai 1,5 šaukšto tirpinto sviesto 1 stiklinė raudonųjų serbentų sulčių 1 stiklinė
džiuvėsėlių
Gaminimas: Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai
svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
|
|
|
|
|