Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 gabalėliai jautienos (po 140g. kiekvienas) 4 griežinėliai čederio 4 gabalėliai lieso kumpio 4 šaukštai miltų 4 kiaušinių baltymai 4 šaukštai duonos trupinių 4 šaukštai aliejaus 4
šaukštai sviesto juodųjų pipirų žiupsnelis druskos
Gaminimas: Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome
kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose. Keptuvėje įkaitiname sviestą ir aliejų, sudedame jautienos suktinukus iš abiejų pusių kepame maždaug po 3 minutes, kol apskrunda ir iškepa. Kepsnius tiekiame karštus. Papuošiame citrinos griežinėliais ir šviežių prieskoninių žolelių
šakelėmis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|
|