Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šermukšnių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Tylioji g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Topolių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Trumpoji g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Tujų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištų kepenėlių 400 g bulvių keli šaukštai grietinės keli grūdeliai juodųjų pipirų 1 l pieno svogūnas 100 g lašinukų 3 šaukštai aliejaus 4 skiltelės
česnako žiupsnelis druskos pipirų 3 šaukštai miltų
Gaminimas: Kepenėles nuplauti, užpilti pienu ir palikti parai. Morkas sutarkuoti, svogūną ir lašinukus supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje. Sudėti kepenėles ir kepinti apie 15 minučių. Supilti pieną, kuriame mirko
kepenėlės. Suberti smulkintus česnakus, pabarstyti miltais, druska, pipirais. Uždengti ir troškinti 30 minučių. Sudėti į lėkštes, įdėti po šaukštą grietinės. Patiekti su virtomis bulvėmis. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|