Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Palmyros g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Paparčių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Parko g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Pasimatymų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Pašvaistės g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g veršienos išpjovos 70 ml baltojo vyno 60 ml aliejaus 2 citrinos 2 skiltelės česnako šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų druskos petražolių
papuošti
Gaminimas: Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei
pipirus. Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas. Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu. Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|