Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagrindine mokslines, menines kurybos ar praktines veiklos mintis,
Pagrindine palangos gatve, vedanti juros link,
Pagrindine sakinio dalis, kuri atsako i klausima "kas? ",
Pagrindine sakinio dalis, kuria teigiamas arba neigiamas tam tikras veiksmas, busena ar ypatybe,
Pagrindine sakinio dalis, pasakanti pagrindini sakinio veiksma, veikejo busena ar jo ypatybe,
Klevų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Kosmonautų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Krantinės g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Kraštinė g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Kregždžių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 9 kiaušinių tryniai 9 šaukštai vandens 9-11 šaukštų miltų druska 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė medaus 5-6 gvazdikėliai aliejus virimui
Gaminimas: Trynius
sumaišome su vandeniu, įberiame druskos ir maišydami dedame miltus. Miltų dedame tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešlą iškočiojame labai plonai, supjaustome rombais (kaip žagarėliams, tik neįpjaunant viduryje) ir išverdame aliejuje. Į dubenį sudedame medų, cukrų ir pamažu
kaitindami ištirpiname. Tada sudedame gvazdikėlius ir verdame 8-10 min. Lėkštėje eilėmis dedame išvirtus "lapelius", juos sulaistome medaus ir cukraus sirupu, vėl dedame "lapelius" ir t.t. Dar kiek pakaitinę cukrų su medumi ir jį atvėsinę, galime gaminį apipinti cukraus
ir medaus "siūlais".
|
|
| | 2022.08.08 13:58 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
winona
Pradedantysis
|
Enciklopedija rašė:
Gaminimo instrukcija:<br/> <br/>Ingredientai:<br/>9 kiaušinių tryniai <br/>9 šaukštai vandens <br/>9-11 šaukštų miltų <br/>druska
<br/>1 stiklinė cukraus <br/>1 stiklinė medaus <br/>5-6 gvazdikėliai<br/>aliejus virimui<br/><br/><br/>Gaminimas:<br/>Trynius sumaišome su vandeniu, įberiame druskos ir maišydami dedame miltus. Miltų dedame tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų.<br/>Tešlą iškočiojame labai plonai, supjaustome rombais (kaip žagarėliams, tik neįpjaunant viduryje) ir išverdame aliejuje.<br/>Į dubenį sudedame medų, cukrų ir pamažu kaitindami
ištirpiname. Tada sudedame gvazdikėlius ir verdame 8-10 min.<br/>Lėkštėje eilėmis dedame išvirtus "lapelius", juos sulaistome medaus ir cukraus sirupu, vėl dedame "lapelius" ir t.t.<br/>Dar kiek pakaitinę cukrų su medumi ir jį atvėsinę, galime gaminį apipinti cukraus ir medaus
"siūlais".
O kas nors esat bandę vietoj medaus naudoti kokį sirupą? Pavyzdžiui, klevų ar agavų?
|
|
|
|
|