Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičių pl., Slabados k., Raseinių r. sav.,
Aleknaičių g., Steponkaimio k., Raseinių r. sav.,
Ažytės g., Steponkaimio k., Raseinių r. sav.,
Pamūkio g., Steponkaimio k., Raseinių r. sav.,
Gėlių g., Sujainių k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g mažų morkų (2,5 puodelio) 230 g nedidelių svogūnų 350 g mažų burokėlių 2 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas aromatinio acto 1 šaukštas apelsinų sulčių 1 šaukštas supjaustytų
šviežių petražolių 1/4 šaukštelio druskos 1/8 šaukštelio pipirų
Gaminimas: Sumaišykite morkas ir svogūnus. Išskirstykite vienodu sluoksniu pusėje 30x22x5 cm kepimo skardoje. Burokėlius sudėkite į kitą skardos pusę. Daržoves pašlakstykite 1 šaukštu alyvų aliejaus.
Uždenkite folija ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 40-45 minučių arba iki daržovės suminkštės. Perkelkite morkas ir svogūnus šaukštu į indą; uždenkite. Perkelkite burokėlius į atskirą indą; uždenkite. Į kepimo skardą įpilkite 1 šaukštą karšto vandens, išmaišykite. Padažui sumaišykite
skardoje esantį skystį su likusiu 1 šaukštu alyvų aliejaus, actu, apelsinų sultimis, petražolėmis, druska ir pipirais uždengiame inde. Uždenkite ir gerai suplakite. Patiekdami sumaišykite burokėlius, morkas, svogūnus ir padažą.
|
|
|
|
|