Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Galvydžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. I. Kraševskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Jablonskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Jasinskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. K. Chodkevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g grybų 2 mažos bandelės 30 g sviesto 2 svogūnai 2 kiaušiniai Petražolės Juodieji pipirai Druska 60 g kiaulių taulų 50 g kvietinių miltų 0.5 stiklinės
džiuvėselių
Gaminimas: Kartu sumalami išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytų petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai.
Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje. Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
|
|
|
|
|