Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daiktu saugojimo vieta,
Daiktu savybe sukelti regos pojuti, atitinkanti tu daiktu skleidziamos, atspindimos arba praleidziamos sviesos spektrine sudeti ir intensyvuma,
Daiktu, reiskiniu, asmenu, nepriklausanciu religijos sferai, sureliginimas, pasventinimas,
Dailaus ir aiskaus rasymo menas,
Daileje - spalvos kokybe priklausanti nuo dazu pigmento koncentracijos,
Antanavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apaščios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apynių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Apnarų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500g. miltų 200g. sviesto 3 tryniai kiaušinis 40g. mielių šaukštelis sodos 1/2 stiklinės grietinės aguonų arba kmynų druskos Gaminimas: Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti
grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti plaktu kiaušiniu, pabarstyti aguonomis ir kmynais ir kepti orkaitėje. Užkandis prie alaus
paruoštas!
|
|
|
|
|
|