Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Japonijai priklausanti sala, is kurios kilo karate ir dar daug kitu kovos menu,
Japonijoje - gedulo spalva,
Japonijoje - perluociu zvejyba, auginimu uzsiimanti moteris, "juros moteris",
Japonijoje vykstanciu, "lieknu vyru" (po 500kg), rungtynes,
Japonijos administracinis vienetas,
Beržų g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Brigados g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Darbininkų g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Dariaus ir Girėno skg., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 ančių krūtinėlės (po 350 g) 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio baltųjų pipirų 1/4 l raudonojo vyno 1 šaukštelis kepsnių padažo miltelių 1 šaukštas konservuotų žaliųjų
pipirų 400 g žaliųjų žirnelių 300 g ropinių kopūstų kubelių 40 g sviesto 8 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Ant vidutinės ugnies įkaitinti keptuvę, dėti krūtinėes su odele ir apkepti iš abiejų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais. Mėsą sudėti į kepimo
skardą (odele žemyn), pašauti ant apatinio įkaitintos orkaitės įtvaro ir kepti. Sumaišyti kepimo metu išsiskyrusias sultis, raudonąjį vyną, kepsnių padažo miltelius, žaliuosius pipirus ir išvirti padažą. Į puodą įpilti vandens (kad puodo dugnas būtų apsemtas), užvirinti daržoves su sviestu,
paskui 10 minučių patroškinti uždengtame puode. Išmaišyti, apibarstyti petražolėmis ir pasūdyti. Krūtinėles supjaustyti skersai skaidulų griežinėliais. Tiekti pašildytose lėkštėse su padažu ir troškintomis daržovėmis.
|
|
|
|
|