Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Banaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
S. Čiurlionienės-Kymantaitės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Astravo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Astronomijos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Astrų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g virtų raudonųjų pupelių 2 svogūnų 3 česnako skiltelių 4 šaukštų raudonojo vyno acto 2 šaukštų pomidorų padažo 6 šaukštų alyvų aliejaus šiek tiek “Tabasko” padažo 1 pluoštelį šalavijų pipirų,
maltų saldžiųjų paprikų Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnakus sutraiškykite, sumaišykite su virtomis nusunktomis pupelėmis. Pomidorų padažą išplakite su actu, supilkite aliejų, pagardinkite pipirais bei saldžiosios paprikos milteliais, įdėkite “Tabasko” padažo,
suberkite smulkiai kapotus šalavjus. Šiuo marinatu užpilkite pupeles, gerai išmaišykite ir palikite mažiausiai 1 val. , kad įgautų reikiamo skonio. Patiekite su balta duoda. Tinka įvairioms šventinėms vaišėms.
|
|
|
|
|