Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kilminė,
Kilimų Takas, Parduotuvė, Jokris,
Kilimai žvėryne, prekybos salonas, UAB "Kilimų pasaulis",
Kilimai,
Kilikija, G. Arakelian Kavinė,
Skalvos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Skardžio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Smėlio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Smilgų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Snaigių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 225 ml 550D miltų 75 ml 405D miltų 0,5 a.š. kepimo miltelių 2 š. Cukraus 2 kiaušiniai 250 ml pieno 1-2 š. Lydyto sviesto Druskos Vanilinio
cukraus
Gaminimas: Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų dideliame inde. Mažesniame inde gerai išmaišyti kiaušinių trynius, pieną, sviestą ir vanilinį cukrų. Viską supilti į indą su sausais ingredientais ir gerai išmaišyti. Išplakti iki standumo kiaušinio baltymus ir
atsargiai įmaišyti į tešlą. Kepti įkaitintoje keptuvėje, pateptoje sviestu ant silpnos ugnies, po 1-2 min kiekvieną pusę, kol gražiai pagels. Miltinis patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|