Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gojaus g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jaunimo g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jono Sniadeckio g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Kaštonų g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Keidžių g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g kiaulienos filė 4 šaukštai garstyčių 50 ml obuolių sulčių 2 šaukštai obuolių acto 2 rūgštūs obuoliai 2 laurų lapeliai keli juodųjų pipirų
žirneliai druskos
Gaminimas: Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą. Obuolius perpjauname per pusę,
pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Mėsą ir obuolius susmeigiame ant iešmelių ir kepame grilyje 10 minučių, kartkartėmis pašlakstydami marinatu. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|