Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Purienų g., Drąsutaičių k., Joniškio r. sav.,
Ryto g., Drąsutaičių k., Joniškio r. sav.,
Treigių g., Drąsutaičių k., Joniškio r. sav.,
Vyšnių g., Drąsutaičių k., Joniškio r. sav.,
Ežiukų g., Ežeikių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g kiaulienos filė 4 šaukštai garstyčių 50 ml obuolių sulčių 2 šaukštai obuolių acto 2 rūgštūs obuoliai 2 laurų lapeliai keli juodųjų pipirų
žirneliai druskos
Gaminimas: Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą. Obuolius perpjauname per pusę,
pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Mėsą ir obuolius susmeigiame ant iešmelių ir kepame grilyje 10 minučių, kartkartėmis pašlakstydami marinatu. Iškylų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|