Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis jaučio liežuvis druskos pipirų prieskonių 100 g šviežių pievagrybių 1 šaukštas miltų 50 g sviesto 1 svogūnas 1 stiklinė sultinio Gaminimas: Liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje su
prieskoniais. Nulupame, supjaustome ir sudedame į lėkštę. Padažui: pievagrybius nuvalome, susmulkiname ir kepame su sviestu. Paskui įberiame supjaustytą svogūną, prieskonius, miltus, dar truputį pakepame, supilame sultinį ir užviriname. Šiuo padažu užpilame liežuvį. Valgome karštą su virtomis
bulvėmis arba bulvių koše.
|
|
|
|
|