Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikra tvarka sugrupuotas komandu sarasas,
Tam tikra zmoniu grupe, tam tikras susiburimas, luomas, klanas kitaip (bei populiarios liet. grupes pavadinimo dalis) ,
Tam tikras antspaudas sutvirtinti dokumentams,
Tam tikras galvosukis, kai grafiniais simboliais, sutartiniais zenklais ir piesiniais uzsifruojamas koks nos zodis, posakis,
Tam tikras kablys kibirui is sulinio istraukti,
Žilvičių g., Kybartų m., Vilkaviškio r. sav.,
A. Baranausko g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
A. Vaičiulaičio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Agrastų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Ajerų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g rūkyto kumpio kaulų 300 g jautienos krūtininės su kaulu prieskoninių šakniaviasių 1 poras 1 svogūnas 1 lauro lapelis 1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 500 g
kopūstų 100 g bulvių 4 dešrelės 1/8 l grietinės truputis garstyčių 4 šaukštai kapotų petražolių
Gaminimas: Į puodą įpilti 1 1/2 l vandens, sudėti kaulus ir virti. Putas nugraibyti. Prieskoninius šakniavaisius (morką, petražolę, salierą) ir žaliąją poro dalį
nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti. Daržoves , svogūnus ir prieskonius suberti į nuovirą. Virti 2 valandas. Puode užvirinti vandenį ir sudėti šiaudeliais supjaustytius kopūstus. Užvirinti, po 2 minučių išgriebti ir perpilti šaltu vandeniu. Bulves nulupti, baltąją poro dalį supjaustyti
žiedeliais. Nuovirą perkošti. Smulkiai supjaustytas bulves ir kopūstus sukrėsti į puodą su nuoviru. Pavirti 10 minučių, po to sudėti dešreles, supjaustytą porą ir viską užvirinti. Išvirusią mėsą supjaustyti mažais kubeliais, suberti į sriubą ir pašildyti. Sriubą pagardinti
petražolėmis, jei reikia įberti prieskonių. Galima pagardinti šaukštu grieitinės. Prie dešrelių patiekti garstyčių.
|
|
|
|
|