Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Gedimino g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Gojaus g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
J. Aisčio g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 žalios bulvės 2 svogūnai 50g margarino 300g faršo Morka 4 porai 2 šaukštai pomidorų tyrės 0,5 l vandens Žiupsnelis mairūno Druska Gaminimas: Bulvės ir porai supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai
sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, užberiama druskos, mairūno, įpilama 0,5 l karšto vandens ir, sandariai
uždarius, 20- 25 min. troškinama ant silpnos ugnies. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
|
|
|
|
|