Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tuopų g., Beivydžių k., Širvintų r. sav.,
Akloji g., Černiškių k., Širvintų r. sav.,
Akmenų g., Černiškių k., Širvintų r. sav.,
Bičiulių g., Černiškių k., Širvintų r. sav.,
Gandrų g., Černiškių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Upėtakis Keptos morkos su svogūnais kepenėlės Druska Pipirai Sviestas Gaminimas: Troškinti kepenėles 5 - 7 minutes. Tai padarius, jas susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir
kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Iš užpėtakio išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), paberti šiek tiek pipirų ir druskos. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje su sviestu. Kaip garnyras tinka ryžiai, bulvytės fri, bulvių košė.
|
|
|
|
|