Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skurdziai gyvenanciu zmoniu kvartalas,
Issilydziusi karsta mase, esanti Zemeje ir issiverzianti lavos pavidalu,
Medziai, augantys prie druskingo vandens dumbliuose atograzu juru ir upiu krantuose,
Rodiklis, apibudinantis, kiek zmoniu mirsta per metus tukstanciui salies gyventoju,
Ledyno palikti akmenys, smelis, molis ir kitos medziagos,
Aukštagirio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukštaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukuro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Auros g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2011.03.15 15:58 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Šaltalankio aliejus 50ml
Informacinis lapelis
ŠALTALANKIŲ ALIEJUS
(SEA-BUCKTHORN OIL)
Sudėtis: šaltalankių (75%) ir alyvuogių aliejus.
Šaltalankių aliejus - įvairių vitaminų šaltinis. 100 g šaltalankių aliejaus
yra vitaminų: C - 100-900 mg; P - 700-2500 mg,; B1 -
0,02-0,04 mg; B2 -
0,03-0,06 mg; E - 100-165 mg; K - 0,8-1,3 mg ir folio rūgšties - 0,03-0,79
mg; karotinoidų -180-250 mg, iš jų karotino - 40-100 mg.
Šaltalankių aliejus pagamintas alyvuogių aliejaus pagrindu, spaudžiant
šaltuoju būdu. Vartojamas kaip pagalbinė priemonė esant odos žaizdoms,
praguloms, nudegimams ir kitiems odos bei gleivinių pažeidimams,
profilaktiškai geriamas nuo aterosklerozės, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opos, padeda stiprinti imuninę sistemą. Turi antioksidacinių savybių.
Rekomenduojama gerti po du arbatinius šaukštelius šaltalankių aliejaus 30
min.
prieš valgį arba valgant kaip vitaminų šaltinį.
Pastaba: sergantieji ūminiu tulžies pūslės uždegimu ir kasos ligomis
šaltalankių aliejaus neturėtų gerti.
Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.
Saugoti nuo vaikų!
Gamintojas OĄ VIPIS, Estija
|
|
|
|
|