Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
8-as didziausias Lietuvos ezeras [vard.],
1990-1991 m. NBA naujoku birzoje 1 numeriu pasauktas zaidejas,
Kiek valstybiu sudare Sovietu Sajunga, jos ikurimo pradzioje [zodziu],
Rasytojas, romanu? Broliai Karamazovai",? Baltosios naktys",? Idiotas",? Losejas", autorius (liet.) ,
Paskutinysis lietuvos Didysis Kunigaikstis is Gediminaiciu dinastijos,
Zundų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Zversos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ž. E. Žilibero g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žagarės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žagarvyšnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karpis (apie 2 kg) 2 kg svogūnų 1 šaukštas prieskonių mišinio 1 šaukštelis sviesto cukrus pipirai druska
Gaminimas: Žuvį išdoroti, supjaustyti skersai, įtrinti
prieskoniais ir palikti šaltoje vietoje. Iš karpio galvos (be akių ir žiaunų), stuburkaulio bei pelekų išvirti 2 stiklines sultinio. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, užpilti perkoštu sultiniu, virti ant mažos ugnies. Kai suminkštės, pertrinti per tankų sietelį, paskaninti
druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti su sviestu. Į taip paruoštą verdantį padažą sudėti žuvies gabalus ir virti ant mažos ugnies 40-45 min., kartkartėmis pakratant puodą, kad neprisviltų. Gatavą žuvį sudėti giliame pusdubenyje, užpilti padažu. Patiekti, kai atauš.
|
|
|
|
|