Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g baltų šparagų 2 saujų pistacijų 100 g sviesto 4 bulvių 1 saujos petražolių Žiupsnelio druskos Žiupsnelio cukraus 1 a. š. balto vyno acto 0,5 citrinos sulčių 1
saujos petražolių
Gaminimas: Nulupti šparagus, surišti pundeliais ir įdėti į verdantį vandenį (sudėti druską, cukrų, actą). Virti apie 10 minučių.
Išvirti bulves.
Inde ištirtipnti sviestą ir jame apkepti susmulkintas pistacijas, įdėti susmulkintas petražoles,
supilti citrinos sultis ir ,maišant, pakepti keletą minučių. Į lėkštę sudėti bulves, šparagus ir juos užpilti pistacijų pagardu. Patiekalas skirtas 4 asmenims. Gaminti apie 1 val. Tinka su baltu atšaldytu vynu.
Skanaus :)
|
|
|
|
|