Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7 kiaušiniai 150 g saliamio arba rūkytos dešros 3 šaukštai majonezo Druska - pagal skonį Pipirai (malti ir nemalti, truputį) 1 gūželė salotų lapų 1 gabalėlis morkos 2
ridikėliai
Gaminimas: Kiaušinius kietai išvirti. Išvirusius užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti. Nuluptus kiaušinius perpjauti pusiau, išimti tynius. Baltymų puseles atsidėti, trynius sudėti į dubenėlį. Supjaustyti mažais kubeliais saliamį ir sukrėsti į trynių dubenėlį. Pagardinti
druska, pipirais, sukrėsti majonezą ir gerai išmaišyti. Paruošta mase įdaryti puseles ir įdaru į apačią išdėlioti lėkštelėje ant patiestų salotų lapų. Iš pjaustytų ridikėlių daryti auseles, iš pipirų akeles, iš morkos nosytes. Skanaus!
|
|
|
|
|