Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tuopų g., Kunigiškių k., Tauragės r. sav.,
Pakrantės g., Lapurvio k., Tauragės r. sav.,
Beržų g., Lauksargių k., Tauragės r. sav.,
Bijūnų g., Lauksargių k., Tauragės r. sav.,
Kaštonų g., Lauksargių k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g rūkytos žuvies 10-12 riekelių bandelės 70 g margarino 6 šaukštai kečupo 2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštai sukapotų žalumynų (svogūnų laiškų ir žalių
petražolių)
Gaminimas: Nuo bandelės gabalėlių nupjauti pluteles, plonai patepti margarinu ir ta puse padėti ant kepimo skardos. Žuvį nulupti, išimti ašakas, padalyti porcijomis, sudėti ant bandelės riekelių, pabarstyti sutarkuotu fermentiniu sūriu, apipilti kečupu ir 10 min.
įdėti į karštą orkaitę. Karštus skrebučius sudėti į pusdubenį ir pabarstyti žalumynais. Rūkytą žuvį galima pakeisti žuvies paštetu arba žuvies pasta.
|
|
|
|
|