Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė virtų ryžių 1 apelsinas 200 g fermentinio sūrio 1 indelis konservuotų krevečių 4 šaukštai majonezo Santa Maria prieskonių (pagal
skonį)
Gaminimas: Į taures salotoms sluoksniais sudedame pasūdytame vandenyje virtus ryžius, kubeliais supjaustytą apelsiną, kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį ir užpilame majonezu. Taurės kraštus puošiame konservuotomis krevetėmis.
|
|
|
|
|