Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
??? ??,
allianz versicherung,
prisipazinti,
????t2?????,
49 30 403673001,
travel insurance,
hln,
???????,
green brick,
handytarife,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros takas, Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Automobilininkų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Ąžuolų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bažnyčių g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bendrabučio skg., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 puodelio sviesto 1 kg grybų, kurių kepurėlių skersmuo nuo 3,5 iki 5 cm 1 puodelis moliuskų skystyje 1 skiltelė česnako, susmulkinta 0,5 puodelio džiūvėsėlių 0,3 puodelio petražolių,
supjaustytų 0,75 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio maltų juodųjų pipirų citrinos sulčių
Gaminimas: Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Nupjaukite ir supjaustykite grybų kotelius. Pamerkite grybų kepurėles į sviestą ir sudėkite apvaliąja puse žemyn ant vielinio
padėklo skardoje. Nusunkite skystį nuo supjaustytų moliuskų (skysčio neišpilkite). Tirpintame svieste patroškinkite grybų kotelius ir česnaką. Supilkite moliuskų skystį ir troškinkite, kol grybų koteliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite džiūvėsėlius, petražoles ir
pipirus. Šaukštu sudėkite gautą mišinį į grybų kepurėles. Kepkite ant atviros ugnies (apie 15 cm atstumu nuo ugnies) apie 8 minutes, kol gybai suminkštės, o viršūnėlės truputį paruduos. Pašlakstykite kiekvieną citrinos sultimis ir patiekite karštus.
|
|
|
|
|