Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Spindulio g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Sporto g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Sporto takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Statybininkų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300-400 g obuolių, 120 g perlinių kruopų, 0,5 l pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai cukraus, 20 g sviesto, truputis druskos, tarkuotos citrinos žievelės, 2 kartieji
migdolai.
Gaminimas: Į pieną sudėkite cukrų, sviestą, įberkite druskos, nutarkuotos citrinos žievelės ir užvirinkite. Į jį pamažu berkite kruopas ir leiskite pastovėti. į išbrinkusias kruopas sudėkite kiaušinių trynius, trintus migdolus, po to išplaktus baltymus. Viską lengvai
išmaišykite. Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą karščiui atsparią stiklinę formą, ant viršaus uždėkite stambiai tarkuotus, su razinomis bei cukrumi sumaišytus obuolius ir sukrėskite likusią masę. Paviršių apdėliokite sviesto gabalėliais ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Į
stalą paduokite su aviečių arba braškių sirupu, vaisiais iš kompoto ir kt.
|
|
|
|
|